Review van Lisa Roos Loveshoot "Afgelopen weken hebben mijn vriend en ik 2 shoots mogen doen met Yaira. Ze waren allebei een feestje! Het is zo belangrijk dat je je fijn en mooi voelt als je voor de camera staat. Yaira zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak bent zodat de allermooiste plaatjes kunnen worden geschoten.

Ze komt met enorm veel ideeën hoe je samen of alleen kan poseren en geeft hele goede tips! Ook niet onbelangrijk: Yaira is een gezellige meid die je er graag bij hebt tijdens een gewone shoot of de allermooiste dag van je leven. Kortom, zeker boeken!"
Review van claimy anthonissen wedding planner "Ik werk dolgraag samen met Yaira van Studio Phylicia. De eerste keer was het voor een shoot van mijzelf. Ik bladerde door haar portfolio en wist meteen dat zij het moest gaan doen.

Op het moment dat ik de foto’s zag, was ik enorm verrast. Ze wist mij op beeld te vangen op een manier zoals ik mijzelf nog nooit gezien had.

Inmiddels zijn we een aantal shoots verder en werk ik als weddingplanner heel graag met haar. Ze is creatief, heeft een prachtige stijl, werkt extreem hard en gaat altijd voor het beste resultaat. Daarnaast is Yaira ook heel fijn als mens, waardoor de samen- werking alleen maar prettiger wordt."
Review van Suzanne & Bart loveshoot "Erg leuke fotoshoot gehad met Yaira en eerste foto's laten precies zien hoe we zijn, benieuwd naar de rest! Ondanks ik niet zo van het poseren voor foto's ben, wist ze me om mijn gemak te stellen en er een ontspannen shoot van te maken. Erg mooie locatie en composities door haar gekozen, ik zeg aanrader wanneer je mooie shoot wil met je lover"
Menu