Lancering Trouwplannen Magazine 2017/2018

Het is zo fijn om met een stel leveranciers bij elkaar te komen voor een heerlijk ontbijt. Super goed verzorgd door Trouwplannen tijdens de lancering van hun nieuwe magazine. Het restaurant alleen  al was een plaatje om te zien. Het restaurant van Aken in Den Bosch is helemaal in het roze geverfd. Hoe kan het ook anders dat deze locatie gekozen is voor de lancering, want het magazine is ten slotte ook roze.

Het magazine was echt een plaatje om te zien, met liefde ingepakt door het topteam van trouwplannen. Dat soort kleine dingetjes maken het toch net even wat spannender dan het al is. Het aftellen was begonnen en het uitpakken was echt een feestje. De blikken van iedereen waren prachtig, om eindelijk het magazine in handen te hebben waar iedereen hun bijdrage aan heeft gehad. Na afloop kregen we een heerlijke taart, afgeleverd door Charlotte van Sweet Charlotte.

Trots is hoe ik deze ochtend kan omschrijven voor mijzelf. Trots dat ik een magazine in handen mag hebben waar ik een jaar geleden alleen nog maar over heb mogen dromen. Mijn foto’s in een magazine! Die vanaf deze week in de winkels ligt. DOOR HEEL NEDERLAND! Dan maak je van binnen toch wel even een paar sprongetjes van geluk. Het was een heerlijke ochtend, met fijne mensen en een prachtige locatie.

Locatie:Restaurant van Aken | Organisatie:Trouwplannen | Styling: TE LEUK TROUWEN | Bloemen: Edénique Floral Design | taart : Sweet Charlotte

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Recent posts

Menu