A little note

– I think it is beautiful the way you sparkle when you talk about the things you love – attacus

Ik heb nu al een tijdje mijn eigen bedrijf, maar het is tijd om mijzelf eens goed voor te stellen. Omdat ik jullie graag beter wil leren kennen en jullie zo een klein kijkje kan geven in mijn bedrijf. Het gezicht achter de camera ben ik, Yaira. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot een lifestyle en bruidsfotograaf. Ik woon in een klein stadje in het zuiden van het land genaamt Oosterhout. Ik run mijn bedrijf al voor 2,5 jaar. De tijd vliegt voorbij als je het zo zegt. Met ontzettend veel liefde fotografeer ik graag de intieme momenten tussen familie vrienden en partners. Ik houd ontzettend veel van reizen en hoop veel mooie plekjes te mogen bezoeken met mijn bedrijf.

Ik hecht veel waarde aan de kleine dingen in het leven. Tiijd spenderen met je familie, lachen met vrienden of zelfs even je oma helpen. Het lijkt misschien niets, maar het betekent zo ontzettend veel voor de mensen die je lief hebt. Het zijn de kleine dingetjes die je snel vergeet. Waardeer degene om je heen en de belangrijke momenten die ertoe doen. Het is voor mij dan ook een eer om zulke belangrijke momenten in het leven van twee mensen te mogen vastleggen.
 

Ik ben verliefd geworden op buiten-bruiloften in de heerlijke stralende zon. Bruiloften die gedeeld worden met familie en vrienden die het dichtste bij ze staan. Lange oude tafels gedecoreerd vol met mooi elegant servies en heel veel bloemen. Daar waar mensen toasten op het bruidspaar. Het lachen om de grapjes van opa die alle verhalen van vroeger uit de kast haalt. Juist van deze momenten geniet ik. Het moment waarop iedereen even de rest van de wereld vergeet en samen zijn.

hugs and kisses – Yaira 
 

Recent posts

Menu