investment It’s the little things in life that matter.

Wedding investment

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Wat een heerlijk vooruitzicht moet dat zijn. Een bruiloft is een dag van liefde en samenzijn met de belangrijkste mensen in je leven. Ik ben verliefd geworden op de buitenbruiloften met veel familie en vrienden die aan lange houten tafels zitten met een fijne tafelsetting en heerlijk eten. Kleine gerechtjes die tijdens het diner over de tafels worden verspreid waar je gasten de hele avond van kunnen genieten. 

Ik geniet ervan deze momenten te fotograferen, waar mensen kunnen genieten van de locatie, het bruidspaar en de aanwezigheid van elkaar. 

Wedding collecties starten vanaf € 1495,- voor 6 uur incl. een mini album

destination wedding investment

Houden jullie van reizen en gaan jullie je droom voor een buitenlandsebruiloft tot werkelijkheid maken? Ik reis graag met jullie mee naar jullie droom locatie om de dag van jullie liefde vast te leggen. Mijn liefde voor reizen is begonnen door mijn nieuwschierigheid naar wat er voor moois er allemaal buiten nederland te vinden is. Nederland heeft enorm prachtige plekjes, maar als ik alleen al over Italië mag dromen wordt ik ontzettend gelukkig. Ik zou graag deze passie met jullie willen delen. 

Wedding collecties starten vanaf € 1495,- voor 6 uur incl. een mini album

photoshoot investment

fotoshoot collecties starten vanaf € 195,- 

Menu