MENU

My method

Congratulations you are getting married!

Het zal een geweldige, maar drukke tijd voor jullie worden, dus het is belangrijk om op tijd te beginnen. Het is gebruikelijk dat het bruidspaar hun huwelijksfotograaf tussen een jaar en zes maanden voor de grote dag reserveert. Lente en zomer zijn meestal de meest populaire seizoenen voor het huwelijk en zijn daarom snel geboekt. Als u geïnteresseerd bent, aarzel niet om mij een e-mail te sturen met al uw wensen en gedachtes over uw trouwdag. We zullen een kennismakingsgesprek inplannen, wat ons de gelegenheid geeft in een ontspannen sfeer, elkaar te leren kennen en alle details te doorlopen. Daarna zal ik u een offerte sturen met de besproken details, plus mijn digitale magazine. U zult deze door kunnen lezen met een heerlijke kopje thee en je manlief. Na de reserveringsbetaling wordt de datum in mijn agenda voor u gereserveerd.


The big day

Ik zorg altijd dat ik een half uur eerder (in mijn eigen tijd) aanwezig ben op locatie. Zo heb ik voldoende tijd om een parkeerplek te zoeken, mijzelf klaar te maken en te beginnen met het vastleggen van jullie grote dag. De spanning begint te stijgen het klaarmaken kan beginnen. Ik houd van dit moment, nog even een traantje wegpinken voor het moment dan daar is. Ik leg graag als eerste de details vast, zoals de sieraden die je zal gaan dragen, de ringen, parfum, schoenen en de jurk in een mooie ruimte met genoeg licht.

First Look

Jullie gaan elkaar nu voor het eerst zien en dat is een speciaal moment voor beiden. (neem zakdoekjes mee, zelfs ik kan hier een traantje laten) The first look hoeft niet altijd thuis te zijn, het kan namelijk ook op een plek wat bijzonder is voor jullie, zoals waar jullie eerste date plaats vond, het park waar jullie altijd samen naartoe gaan. Er zijn zoveel bijzondere plekken.

The photo shoot

Mijn favoriete moment van de dag! Even een momentje voor jullie tweetjes. Zo kunnen jullie even de rust pakken en alle aandacht aan elkaar geven. Voor de fotoshoot vraag ik 1 tot 1,5 uur van jullie tijd. Dit is nodig om optimaal gebruik te maken van de locatie en jullie op een ongedwongen manier vast te leggen. Precies zoals jullie zijn.

After the wedding

Binnen een week ontvangen jullie een preview van 10 foto’s om te delen met familie en vrienden. De foto’s zullen jullie tussen de 4 en 6 weken ontvangen op een beveiligde gallerij. Hierin kunnen jullie de fotos’s downloaden en de foto’s kiezen voor in het album als jullie deze hebben aangevraagd. Jullie krijgen een digitale preview van het album binnen twee weken na de favorieten te hebben gekozen, daar mogen jullie eenmalig een wijziging aan maken en na een akkoord gaat deze naar de drukker.

Ik kijk ernaar uit om samen mooie herinneringen te maken !

CLOSE