Styled Weddingshoot in London day 1

“Difficult roads often lead to beautiful destinations”

Begin dit jaar begon het als een grapje om een fotoshoot te plannen in het buitenland, maar al snel begon het toch echt te kriebelen en dachten waarom ook niet? Londen it is ! 2 maanden later stonden we in deze fantastische stad en hebben we samen iets moois mogen creëren.

Concept | Styling | Organisatie : The Wedding Department
Fotografie : Studio Phylicia
Make-up | Haar: Marianne Roza voor The Beautiful Bride Company
Jurk: White & Ivory bridal studio
Stationery : Stijlvolle trouwkaarten
Handlettering : Just Because by Nan
Bloemen : Kamille bloemen
Model : Yoëlle Smith

 

Hieronder de publicatie in het Trouwplannen jaarboek te zien.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lancering Trouwplannen Magazine 2017/2018

Het is zo fijn om met een stel leveranciers bij elkaar te komen voor een heerlijk ontbijt. Super goed verzorgd door Trouwplannen tijdens de lancering van hun nieuwe magazine. Het restaurant alleen  al was een plaatje om te zien. Het restaurant van Aken in Den Bosch is helemaal in het roze geverfd. Hoe kan het ook anders dat deze locatie gekozen is voor de lancering, want het magazine is ten slotte ook roze.

Het magazine was echt een plaatje om te zien, met liefde ingepakt door het topteam van trouwplannen. Dat soort kleine dingetjes maken het toch net even wat spannender dan het al is. Het aftellen was begonnen en het uitpakken was echt een feestje. De blikken van iedereen waren prachtig, om eindelijk het magazine in handen te hebben waar iedereen hun bijdrage aan heeft gehad. Na afloop kregen we een heerlijke taart, afgeleverd door Charlotte van Sweet Charlotte.

Trots is hoe ik deze ochtend kan omschrijven voor mijzelf. Trots dat ik een magazine in handen mag hebben waar ik een jaar geleden alleen nog maar over heb mogen dromen. Mijn foto’s in een magazine! Die vanaf deze week in de winkels ligt. DOOR HEEL NEDERLAND! Dan maak je van binnen toch wel even een paar sprongetjes van geluk. Het was een heerlijke ochtend, met fijne mensen en een prachtige locatie.

Locatie:Restaurant van Aken | Organisatie:Trouwplannen | Styling: TE LEUK TROUWEN | Bloemen: Edénique Floral Design | taart : Sweet Charlotte

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Amsterdam lovers

Amsterdam lovers, dat is echt hoe ik Lisa en Joep kan omschrijven. Ze hebben samen een appartement in Amsterdam en zijn dolgelukkig om in deze mooie stad te mogen wonen. Ze houden enorm van de 9 straatjes, en als je het mij vraagt geef ik ze zeker geen ongelijk. Als je lunchrooms tegenkomst zoals Pluk en Ree7 dan kan het ook niet anders dan dat je ervan moet houden.

A little note

– I think it is beautiful the way you sparkle when you talk about the things you love – attacus

Ik heb nu al een tijdje mijn eigen bedrijf, maar het is tijd om mijzelf eens goed voor te stellen. Omdat ik jullie graag beter wil leren kennen en jullie zo een klein kijkje kan geven in mijn bedrijf. Het gezicht achter de camera ben ik, Yaira. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot een lifestyle en bruidsfotograaf. Ik woon in een klein stadje in het zuiden van het land genaamt Oosterhout. Ik run mijn bedrijf al voor 2,5 jaar. De tijd vliegt voorbij als je het zo zegt. Met ontzettend veel liefde fotografeer ik graag de intieme momenten tussen familie vrienden en partners. Ik houd ontzettend veel van reizen en hoop veel mooie plekjes te mogen bezoeken met mijn bedrijf.

Ik hecht veel waarde aan de kleine dingen in het leven. Tiijd spenderen met je familie, lachen met vrienden of zelfs even je oma helpen. Het lijkt misschien niets, maar het betekent zo ontzettend veel voor de mensen die je lief hebt. Het zijn de kleine dingetjes die je snel vergeet. Waardeer degene om je heen en de belangrijke momenten die ertoe doen. Het is voor mij dan ook een eer om zulke belangrijke momenten in het leven van twee mensen te mogen vastleggen.
 

Ik ben verliefd geworden op buiten-bruiloften in de heerlijke stralende zon. Bruiloften die gedeeld worden met familie en vrienden die het dichtste bij ze staan. Lange oude tafels gedecoreerd vol met mooi elegant servies en heel veel bloemen. Daar waar mensen toasten op het bruidspaar. Het lachen om de grapjes van opa die alle verhalen van vroeger uit de kast haalt. Juist van deze momenten geniet ik. Het moment waarop iedereen even de rest van de wereld vergeet en samen zijn.

hugs and kisses – Yaira 
 

Recent posts

Menu