about yaira

Geniet van de kleine dingen in het leven. Tijd spenderen met familie, lachen met vrienden of je oma een handje helpen. Het lijkt misschien niets, maar het betekend zo ontzettend veel voor degene die je lief hebt.

Koester degene die je om je heen hebt en geniet van ieder ‘klein‘ moment. Daarom is het voor mij dan ook een eer om deze ‘kleine‘ momenten te mogen vastleggen tijdens jullie bijzondere dag, jullie bruiloft. Ik ben verliefd geworden op buitenbruiloften met veel familie en vrienden die aan lange houten eettafels zitten met een prachtige tafelsetting. Ik ben om !

 

Daar waar familie en vrienden zitten en toasten op de toekomst van het bruidspaar. De verhalen van vroeger waar iedereen zo van kan genieten, de grapjes van opa waar iedereen om moet lachen, ik geniet ervan. Ik geniet van de momenten waarop families samen zijn en genieten van het moment en even aan niets anders denken.

 

 

– I think it is beautiful the way you sparkle when you talk about the things you love – attacus

 

Ik woon in een kleine stad in het zuiden van Nederland, Oosterhout, samen met mijn vriend en twee konijntjes. Sinds we elkaar hebben ontmoet zijn we onafscheidelijk. Hij steunt mij in elke situatie en dat is de reden waarom ik van hem houd. Familie en vrienden zijn enorm belangrijk voor mij. Ik probeer zo veel mogelijk vrije tijd voor hun te maken. De lange zomernachten met de BBQ aan en gewoon met vrienden zijn, zijn de avonden dat ik echt aan het genieten ben. Bloemen kunnen echt mijn dag maken. Ik heb ze het liefst overal in huis. Ik houd vooral van de grote boeketten met veel verschillende bloemen die je huis dan helemaal kunnen vullen met hun geweldige geur.

Mijn liefde voor reizen heeft mij al op bijzonder mooie plekken gebracht. Ik heb zelfs voor drie jaar in Bonaire gewoont, waar ik de beste tijd van mijn jeugd heb gehad. De vrijheid die je daar had als kind, het was geweldig.

Dat is ook wat ik terug wil laten komen in mijn foto’s. Hoe mooi het leven kan zijn, maar ook hoe dierbaar we ervoor moeten zijn. Delen jullie diezelfde gedachtes met mij, laten we samen een keertje bij elkaar komen en jullie wensen bespreken.

hugs and kisses – Yaira

Menu